Loddet er kastet

Jeg har nettopp lest en bok om Julius Cæsar. Han var en flott sitat-maker. Og mye mer for den saks skyld. Men det er jo flott at en mann som levde for over 2000 år siden fortsatt kan huskes blant annet for sine treffende sitater.

Mitt lodd er handler om noe så teit som overvekt og en galleblære som plutselig slo seg fullstendig vrang. Så etter noen netter med kjempesmerter var det nok til og med for en legevakt-sky person som meg. Det gikk forøvrig over all forventning. Ingen ventetid – rett inn på seng – smertestillende i låret og innleggelse på stedet. Jaggu.

Jeg har faktisk gått rundt og bedt og håpet på inspirasjon. Inspirasjon og motivasjon til å legge om kosthold og begynne å ta vare på meg selv. Den kom som bestilt denne betennelsen. Det er særdeles motiverende å legge om når man får vondt i mellomgulvet hver gang man spiser mat.

Nei, kroppsfiksert har jeg nok aldri vært. Det kan jeg gladelig innrømme. Men jammen frister det å få tilbake den kroppen jeg engang hadde. Så herved erklærer jeg høyt og tydelig. Loddet er kastet. Og om noen måneder eller senst om et år skal jeg erklære: Veni Vidi Vici (Jeg kom, jeg så, jeg seiret). Også et flott sitat fra ovennevnte sitatmaker.

Første uke: 1,9 kilo. Kun 28,1 kilo igjen! Dette går veien! Jeg har allerede tatt før-bildet og ser fram til etter-bildet.

This entry was posted in Fryd blogger. Bookmark the permalink.

0 Responses to Loddet er kastet

  1. Droopy says:

    Heia, heia! Du er flinkest og jeg beundrer deg.

  2. Anders says:

    Hei Fryd.

    Korleis gjekk dette, eigentleg? Ei stund sidan, no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>